top of page

 

Vem är karriärcoachning för?

För dig som kanske står inför en utmaning i din arbetsroll, vill utforska nya karriärmöjligheter, eller behöver ett allmänt stöd i en arbets- eller livssituation. Coachning är ett verktyg och stöd för dig som medarbetare att hitta lösningar, öka din motivation och komma i mål.

För dig som leder andra och som vill få ökad trygghet, tydlighet och motivation i din person och ledarroll. Coachningen ger dig också värdefulla erfarenheter av det coachande förhållningssättet som du kan använda i kommunikation med dina medarbetare.

När du har en coachperiod med mig innebär det att du inspireras, utmanas och speglas fram genom utveckling och förändring. Tillsammans utformar vi en plan där vi utgår från ditt önskade läge och viktiga delmål utifrån dina förutsättningar och jag guidar dig med en tydlig riktning mot målet.

 

Mitt mål är att vi jobbar efter just dina behov, förutsättningar och drömmar och tillsammans utforskar och utvecklar vi dina styrkor, drivkrafter och potential. 

 

Du får bättre självinsikt och vi kartlägger din egen kompetensprofil. 

 

Våra möten tillsammans kommer att vara professionella och jordnära med fullt fokus på dig och din utveckling. Jag kommer att vara ditt bollplank och stöd men kommer också att utmana dig och ge dig feedback under processen. Jag kan hjälpa dig att se det du själv inte kan se och stötta dig att skapa de förändringar du längtar efter. Det kommer att vara roligt, tufft och utvecklande.

 

Jag erbjuder möten online vilket innebär att du träffar mig i ett digitalt mötesrum och att du känner förtroende för mig som coach är avgörande för vårt samarbete. 

 

Coachning brukar ske under minst 3-6 månader för att det verkligen ska hända saker i den personliga och arbetsmässiga utvecklingen. Hur ofta vi har våra samtal är individuellt.

 

Inför vårt första möte vill jag att du funderar på vad du har för mål med coachningen. Ju tydligare du vet vad du vill, desto större är sannolikheten att uppnå målet. 

Jag följer etiska regler gällande coachning, har tystnadslöfte och arbetar självklart under sekretess.

Upplägg och priser varierar utifrån hur många timmar du bokar. 

Coachsamtal

1 tillfälle

För prisuppgift, 

maila din 

intresseförfrågan.

Coachsamtal

3 tillfälle

För prisuppgift, 

maila din 

intresseförfrågan.

Coachsamtal

5 tillfälle

För prisuppgift, 

maila din 

intresseförfrågan.

Coachsamtal

10 tillfälle

För prisuppgift, 

maila din 

intresseförfrågan.

Coachsamtal

16 tillfälle

För prisuppgift, 

maila din 

intresseförfrågan.

bottom of page