top of page

Jag har arbetat med människor i hela mitt vuxna liv och har lång erfarenhet av karriärutveckling.

De senaste 20 åren har jag ägnat åt rekrytering av ledande befattningar, varav 12 år i eget bolag.

2002 startade jag och en kompanjon ett rekryteringsföretag där vi arbetade i hela södra Sverige med fokus på Småland. Bolaget blev snabbt regionens ledande rekryteringsföretag

och vi blev även nominerade och vann "Årets kvinnliga entrepenörer".  

 

Under mitt yrkesliv har jag genom åren rekryterat ett stort antal specialister, 

produktionschefer, produktionsledare, försäljnings- och marknadschefer, controllers, ekonomichefer, VD, platschefer mfl. Jag har även arbetat strukturerat med omställningsprocesser och har själv tidigare arbetat i olika ledande befattningar.

Jag har stor kunskap om olika bolag och branscher och vet vilka olika kompetenser det krävs för olika befattningar och tjänster. 

Idag arbetar jag som certifierad digital karriärcoach, HR-konsult och med styrelseuppdrag. Jag lever ett friare liv där träning, kost och hälsa är en stor del

av min vardag. 

 

För att du ska kunna identifiera och dra nytta av din egna drivkraft så är coachning ett fantastiskt verktyg att ta hjälp utav. I våra samtal möter jag dig med stor närvaro, empati och passion för ditt växande. Jag har full tillit till att du har förmågan att finna dina egna svar genom våra samtal.

Vill du också bli coachad?

Kontakta mig via formuläret eller coach@annabertilsson.se

Du når mig även på telefon

+46 708 129 295

Anna Bertilsson

Certifierad digital karriärcoach

bottom of page