top of page

Referenser

Johanna Pettersson

HR Konsult

Ulricehamn

Är du beredd på att jobba med dig själv för att skapa en förändring i ditt liv? Då är Anna det självklara valet. Hon balanserar skickligt mellan att boosta och utmana dig att jobba med dig själv, för att på så sätt skapa de förändringar du vill ha i ditt liv. 

Linda Ek

Ekonomichef

Malmö

Coachingen har gett mig mer styrka, självförtroende och energi. Har blivit peppad varje gång jag pratat med dig. Du är väldigt lätt att prata med och inger förtroende. Kommer med enkla bra tips, inget "hokus pokus" utan enkla saker, som man behöver bli påmind om. Jag kan varmt rekommendera andra att bli coachade av dig. Anna är en energigivare!

Erika Lundén

Arkitekt

Göteborg

Den tvingar mig att se till mig själv. Vad är det jag behöver förändra hos mig. Den hjälper mig att hitta verktyg som jag behöver för att göra en förändring. På det sättet tycker jag coaching är ett kraftfullt verktyg. Sen tycker jag en viktig och positiv del med coachingen är att den blickar framåt. Det ger mig som klient hopp om att jag kan förändra ett beteende, en situation, eller kanske en relation jag vill förändra.

Lotta Johansson

Arbetssökande 

Vetlanda

Jag drivs med din hjälp framåt i en positiv riktning. Inspirerande och nytänkande, tankarna föds under samtalet och jag får hjälp att sätta ord på mina tankar. Detta skapar struktur och gör att jag får tid och energi att komma framåt.

Anders Karlsson

Egen företagare

Skövde

Du skapar en avspänd situation. Jag känner mig bekväm i situationen tillsammans med dig. Du är duktig på att veta hur mycket du kan pusha mig som klient. Jag har upplevt vid något tillfälle att en fråga var lite ”jobbig” men det är för att den krävde att jag såg på mig själv, och jag var inte helt tillfreds med vad det var jag såg. Men jag upplevde det aldrig obekvämt. Jag uppfattar att du kände på dig hur mycket du kunde pressa mig och det är du duktig på. Att avgöra hur mycket du kan pusha på.

bottom of page